In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Borovets - RILA 4*
rila borovets.jpg

Perioadă:  03.01 - 10.01.2018 / 7 nopti

Preţ pachet turistic: 620 Euro /persoană/HB 


Rila este un hotel de 4 stele cu o locaţie excelenta, la doar 200 m de la telegondola, la 50 m de la Sitnyakovo Express şi la 50 m de la Martinovi Baraki.

Hotelul Rila oferă diverse oportunităţi pentru sporturi de iarna. Pentru iubitorii de natura la dispoziţie sunt ghidurile montane calificaţi, diferite excursii, ciclism, calarie, pescuit, picnic.

Hotelul Rila dispune de 256 camere duble, 266 apartamente standard (pot caza 4 persoane), 2 apartamente superior. Toate camere şi apartamente sunt cu balcon cu vedere minunata spre munţii, dotate cu telefon, radio şi sat TV. Apartamentele standard ofera o camera de zi cu 2 paruri, o mica bucatarie şi frigider.

Rila Hotel va ofera conditii perfecte pentru o vacanta de neuitat in orice anotimp şi oportunităţi ideale de relaxare: sport, spa, diverse restaurante şi cluburi de divertisment, excursii turistice şi programe culturale.

Pretul include: Cazare 7 nopti/8 zile pers. in camera DBL, mic dejun+cina, asigurare medicala, taxa de statiune. Oaspeti pot folosi gratuit piscina, jacuzzi si parcare. 

Nu include: costul biletului de autocar - 60 Euro/persoană

 
 
Număr afişări conţinut : 221528