Home REZERVARI BILETE DE AVION

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Rezervări online bilete de avion
Stimati Clienti si Parteneri!


ILISTUR va pune la dispozitie un sistem automat, care va ofera posibilitatea de a cauta, a verifica disponibilitati si a efectua rezervarea dorita a biletelor de avion.

Aceast sistem este elaborat GDS AMADEUS – lider in elaborarea sistemelor internationale computerizate de rezervari.

Sistemul permite rezervarea biletelor pentru zboruri regulate internationale cu plecarea din orice aeroprt (CSI, Europa, Asia, Africa, America de Nord si de Sud) in regim online (rezervarea biletelor la zborurile charter nu este posibila !).

Rezervarile sunt gratuite si se fac inaintea datei de plecare.

1. In legatura cu restrictiile impuse de catre unele companii aeriene, pentru rezervari de bilete la rutele companiei Air Moldova e necesara confirmarea rezervarii de catre operatorul ILISTUR la tel.: 815 825, 815 835.

2. Rezervarea biletelor pentru orice alte companii aeriane cu plecarea din Chisinau sunt garantate. Pentru rezervari la rutele cu plecarea din alt aeroprt decit Chisinau (London – Toronto, Hong Kong - Istanbul) este necesar confirmarea rezervarii de catre operatorul ILISTUR.

Tinind cont de restrictiile mentionate, ILISTUR stabileste urmatoarea procedura de lucru cu Sistemul de rezervari:

Rezervarea finalizata de Dvs in Sistem este prelucrata de catre operatorul ILISTUR, care Va va contacta timp de 2 ore, daca rezervarea este efectuata in orele de lucru a agentiei. Rugam insistent de a indica telefoanele de contact si orasul de resedinta.

Orele de lucru: Luni – Vineri: 9:00 – 19:00; Simbata:10:00 – 16:00

In caz ca rezervarea a fost efectuata in afara orelor de lucru a agentiei, comanda Dvs va fi prelucrata de catre operatorul ILISTUR la inceputul urmatoarei zilei de lucru.

Toate conditiile, regulile si restrictiile aplicabile unui bilet de avion sunt cele dictate de compania aeriana precum si de alti factori (de ex. obligatia detinerii vizei, disponibilitatea locurilor in sistemul de rezervari), factori independenti de vointa agentiei.

Aceste reguli, precum si pretul biletului de avion, se pot modifica, prin vointa celor ce le-au impus, pina in momentul cumpararii efective a biletului, fara ca agentia sa poata fi facuta in vreun fel raspunzatoare.

Va multumim pentru colaborare!


 
 
Număr afişări conţinut : 258621